KUKA OLEN

olen laulaja, muusikko ja lauluntekijä Helsingistä, alunperin Oulusta 

debyyttisingle Tähtisilmä julkaistiin 28.5.2021

toinen single Kivikaudella julkaistiin 1.10.2021

Lisäksi useampi kappale on jo äänitettynä ja tulen julkaisemaan niitä tasaiseen tahtiin 

tavoitteeni on saada julkaisija ja kokopitkä levy äänitettyä 

olen sielukas ja persoonallinen laulaja sekä tottunut live-esiintyjä

keikkailu on suunnitelmissa lähitulevaisuudessa

KIVIKAUDELLA

 

 

KIVIKAUDELLA

Säv. & San. 

Hanna Kankaala, Matias Kiiveri 

Tuotanto & Miksaus 

Matias Kiiveri, Hollywood House Studios  

Masterointi  

Jarno Alho, Alho Audio Mastering 

TIETOA

Kivikaudella pohtii ihmisolemusta ennen ja nyt. Kappale sai alkunsa ajatuksesta, että vastasyntynyt lapsi on hetken tyhjä taulu, joka on osa niin kivikautta kuin tätä aikaa. Vaikka maailma on muuttunut täysin sitten kivikauden olemme edelleen samoja olentoja. Silti monesti koemme että onnellisuutemme riippuu asioista, jotka ovat olleet olemassa vasta häviävän hetken ajan.

haluaisimme jättää jäljen tai merkin siitä että olemme olemassa. Haalimme omaisuutta, kauneutta, menestystä ja toivomme että meidät muistetaan vuosikymmenten jälkeenkin. Meillä on epärealistisia odotuksia elämästä, emmekä aina osaa pysähtyä tähän hetkeen ja nähdä, että kaikki mistä hyvä elämä koostuu on jo käsissämme. Kappaleen ydin on että osaisimme pysähtyä tähän hetkeen ja toiseen ihmiseen.

Kivikaudella syntyi kesällä 2020 ja äänitimme sen Hollywood House Studiolla Vallilassa kappaleen tuottajan Matias Kiiverin kanssa. Olen äänittänyt Matiaksen kanssa myös tulevat kolmannen ja neljännen singleni. 

tavoitteet

 

 

"Kankaala on artisti, joka haluaa tehdä isoja pop-kappaleita, haaveilee keikkalavoista ja siitä, että biisit soisivat joskus radiossa. Hanna inspiroituu hiljaisuudesta, päivistä kun saa olla tekemättä mitään, ihmisistä ja elämän vaikeuksista. kankaala tekee musiikkia tällä hetkellä itsenäisenä artistina. viimeiset vuodet hän on kirjoittanut paljon biisejä ja alkanut tekemään musiikkia enemmän myös muiden kanssa."

KUVIA

YHTEYSTIEDOT

kankaalamusiikki@gmail.com

0452286393

 

(Promokuvat: Henry salmi)